A fost destin sau întâmplare? Am pășit în industria tiparului digital în 2008, când un client pentru care făceam traducerea unor manuale de utilizare ne-a cerut să i le şi tipărim. Intenţia noastră de a cumpăra o maşină pe negru s-a concretizat în achiziţia uneia color şi… apoi am tot crescut. 🙂

Întâmplare a fost doar începutul. Mai departe, creşterea noastră a fost rezultatul natural al unor principii şi atitudini care ne ajută să ne mulţumim şi surprindem plăcut clienţii, de fiecare dată.

Japonezii îi spun Kaizen. Îmbunătăţire continuă. Poate suna pretenţios, mai ales în ţara lui „merge şi aşa”, dar ne place să facem lucrurile bine. Şi din ce în ce mai bine!

Am descoperit repede pasiunea. Ne place să aflăm, să facem mereu ceva nou. Să vedem rezultatul muncii noastre. Să primim zâmbete şi mulţumiri.

Printarea pe lemn, cărţile de vizită multi-strat, plastifierea soft-touch (care au fost apoi preluate de unii dintre competitorii noştri) sunt doar câteva din materializările înclinaţiei noastre de a găsi forme noi de exprimare, care completează creativitatea designerilor.

„Eliberează imaginaţia”, noul nostru slogan este atât o afirmaţie despre noi, cât şi un îndemn pentru creatori. Trăim într-o societate în care cheia este diferenţa, abilitatea de a ieşi în evidenţă, aşa că asta este propunerea noastră de valoare. Calitatea bună a tiparului şi a finisajelor, rapiditatea în execuție, preţurile bune și o relaţie deschisă şi prietenoasă, sunt  doar ingrediente de bun simţ ale modului în care înţelegem să răsplătim încrederea clienţilor noştri.

Avem echipamente de vârf (găseşti descrierea lor în secţiunea de tehnologie) şi ne continuăm dezvoltarea, dar suntem o întreprindere cu şi despre oameni. Ca o familie un pic mai mare.

Te invităm să ne cunoşti şi să ni te alături! Ne găseşti  în Bucureşti, Sector 6, Calea Plevnei 137 C, clădirea principală, în incinta Iprochim SA.